VII. Ovis sport nap 2017. a Hat Lépés Egyesület szervezésében

 "Mozogjunk együtt a Fő téren, Biatorbágy szívében."

A Hat Lépés által megálmodott Ovis Sportnap a korábbi évekhez hasonlóan, immár hetedik alkalommal került megrendezésre a Fő téren a helyi óvodások számára. A korábbi évekkel ellentétben, az idei esztendőben nemcsak önerőből valósulhatott meg ez a program, hanem önkormányzati támogatási keretből is.

Örültünk annak, hogy az általunk megálmodott és megvalósított Ovis Sportnapok bebizonyították azt, hogy érdemes támogatni a gyerekeket, ezzel is erősítve bennük  a helyi identitást és a sportolási kedvet. A sport kortalan, minden korosztály számára elérhető! Ez a rendezvény nagy hangsúlyt fektetett a mozgás kiemelt jelentőségére, az egészséges életmód bemutatására, és arra hogy már gyermekkorban megszerettessük gyermekeinkkel ezt a szellemiséget. A program fő elemei a labdára épültek, ennek az ősi játékszernek a varázsa ragadta el a legtöbb gyermek  figyelmét. Hat állomáson ügyeskedhettek a legkisebbek, akik nagy kedvvel és örömmel teljesítették a labdás-, és mozgáskoordinációs feladatokat, majd zárásként a légvárat vették birtokukba az apróságok. 

Mi volt az igazi siker? Az eseményen több, mint háromszázötven gyermek vett részt, akiknek az öröme, szeretete és mosolya megérte azt a sok fáradalmat és munkát, amit a Hat Lépés Egyesület beletett ebbe  a programba.

Á. S. Zs.