A Vadvirág óvoda programjai képekben

Mackó csoport Betlehemes előadása 2010. december 21.

Az idei Karácsonyi ünnepélyt a Mackó csoport szervezte. A gyerekek szereplésével Betlehemes játékot adtunk elő, melyet Lévai Mária hárfaművész játéka is gazdagított. Az ünnepség főpróbájára meghívtuk a kedves szülőket is.

 

Farsang az óvodában 2011. február 17.

Jó hangulatban zajlott a Farsang: gyeremekek, felnőttek jelmezbe öltözve léptek be a csoportszobába ezen a napon. Vidám dalokkal, versekkel, tánccal búcsúztattuk a telet. A jelmezes felvonulást fánk-evő,- lufifújó verseny követte: volt még seprű-tánc, játékos vetélkedő is, melynek végén a gyerekek jutalmat kaptak.

 

 

Táncház 2011. február 16.

Az Áldás Együttes előző napi táncház-programja is a tél búcsúztatásának jegyében zajlott. A közös játék, tánc, ének megalapozta a másnapra szervezett Farsang hangulatát.

 

 

Víz világnapja 2011. Március 22.

Márc.22-én, csoportonként megünnepeltük a Víz Világnapját. A Mackó csoportosok kirándulást tettek a Füzes patak partján: papírhajókat úsztattak, majd játszottak a közeli játszótéren. A többi csoport az óvodában ünnepelt: a témához illő dalokkal, versekkel, játékokkal emlékeztek meg a víz szerepéről, fontosságáról. Óvodánk több gyermekmunkát is elküldött a „Víz a városokért, városok a vízért” rajzpályázatra.