Tavaszi megújulás a Meseréten

2014. április 12-én a Meserét Óvoda udvara megtelt sok tettre kész, dolgos szülővel, gyerekkel valamint a nevelőtestület tagjaival, hogy óvodánk udvarát barátságosabbá varázsoljuk. A Szülői Közösségnek köszönhetően, több új facsemete díszíti, és remélhetőleg idővel árnyékolja is, udvarunkat.

A faültetésen kívül – mindnyájunk, de legfőképp a gyerekek nagy örömére – új mászóvárat kaptunk szülők felajánlásából, illetve az Örökmozgó Alapítvány jóvoltából. Ennek alapjait is ezen a délelőttön ásta ki egy segítőkész szülő markoló segítségével. Néhány nap múlva, az ütéscsillapító burkolat elkészülte után, már birtokba is vehetik a gyerekek.

Szülők, nevelők együttes munkájával a zuhanyfal feletti „dzsungelt” is kitisztítottuk, az onnan kiásott bokrokat pedig a kerítések mentén visszaültettük. Így a terület alkalmassá vált a kertészkedésre: minden csoportnak lesz saját kis veteményes kertje. Köszönet illeti azokat a lelkes szülőket, családokat, akik kemény munkával, szabadidejükben hozzájárultak óvodánk udvarának szépítéséhez!

Juhász Adrienn
Meserét Óvoda