Őszi élmények a Legóvár oviban

Az idei tanévben beindítottuk harmadik csoportunkat is. Nagy örömünkre már telt házzal működünk. Mesekönyveinket a Kisgombos könyvesboltban vásároltuk, ahol egy „Mese táskát” is vettünk. Ebből színházi előadásmódban mesélhetünk gyerekeinknek. A nagyobbak lerajzolhatnak mesét, történeteket, amit bemutathatnak akár a maguk örömére is. 

A Méhkirálynő meséjét Gombos Kata előadásában nézhettük meg. Ez volt az első olyan esemény a Legóvár oviban, amin három csoportunk együtt vett részt.
Nagyobb gyerekeink ebéd után fogat is mosnak. A helyes fogmosásról és az egészséges táplálkozásról dr. Klem Gabriella fogorvosnő tartott egy kis előadást, bemutatót a Sárga és a Nyitnikék csoportosoknak. Érdekes és gondolkodtató kérdéseivel ráébresztette a kicsiket, hogyan óvhatják meg fogaik épségét, mit tehetnek annak megóvása érdekében.

Felkérésünket szívesen fogadta Kata és a doktornő is, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk nekik!
Ezúton szeretnénk megköszönni az Andrész cukrászdának, hogy az elmúlt tanév végén vendégül láttak bennünket. Évzáró ünnepségünket a tőlük kapott finom sütemények elfogyasztásával zárhattuk a gyerekek nem kis örömére. Köszönjük szépen!

 

A legóvár óvoda nevében – Györgyné Bartos Mária tagóvoda vezető