Néhány történés a Legóvárban…

Tanévünk második felében sem szűkölködtünk programokban. Február elején farsangoltunk, mindenki beöltözött valaminek. Voltak kisállatok, királylányok, ötletes jelmezekkel rukkoltak elő a szülők, mi felnőttek pedig bohócok voltunk. 

A farsangi mulatságok után a Tündik Táncházzal szórakozhattunk, volt kicsi lány-nagy fiú, és nagy lány-kicsi fiú táncospárunk is. Nagyon jól éreztük magunkat.

Húsvét előtt a Nefelejcs bábszínház előadásában megnézhettük a Bari bárány csavarog című mesét. Kedves bábjaik és maga a történet elvarázsolták kicsinyeinket.

A tavaszi szünet utáni első napon vendégségbe érkezett hozzánk két nyuszi, akiket örömmel simogattak gyerekeink. Az udvaron megkerestük, hová rejtették el nyuszikáink a kis ajándékcsomagokat, amik igen tartalmasak voltak a Tesco áruház adománya által.

Az elmúlt héten az egyik kisfiúnk anyukája meglepett bennünket két kis napos csibével, édesen csipogtak a bátrabb kicsik simogató kezei alatt.
És még nincs vége a programoknak. Készülünk az Ödön majorba Etyekre, a Szarvas hegyre kirándulunk a Zöld csoportosokkal, lesz Gyermeknapi mulatság, és a Sárga – és Nyitnikék csoportosoknak Június 2.-án lesz a Tanévzáró ünnepség – ballagás.

Azt hiszem, megjegyezhetjük, sosem unatkozunk!

 

Györgyné Marcsi

 

Képek