„Sűrű” programok a Legóvárban!

A novemberi hónapban igen sok élményben volt részünk, mi sosem unatkozunk. Nagy örömünkre Tündik Tamásék Táncházával együtt rophattuk a táncot, kicsik és nagyok egyaránt. Muzsikájukkal megmozgattak bennünket, senki nem tudott ülve maradni; csodálatos hangulatot teremtettek néhány perc alatt. Köszönjük nekik!

Ebben a hónapban meghívást kaptunk a Könyvtárba, ahol a Kesztyű című mesét tekinthettük meg. Gondosan elkészített bábokkal és színvonalas előadásmódban varázsolta elénk a művésznő a mesét. Ezt az előadást abban a teremben nézhettük meg, amelyet kimondottan kicsi gyerekek részére készítettek, ahol megismerkedhetnek apróságaink a könyvekkel és azok használatával.

Az előadás után a Zöld csoportos kicsinyeinkkel ellátogattunk a Napsugár játszótérre, megkoronázva ezzel első utcai sétánkat. Nagyon jól éreztük magunkat, az idő is szép volt.
A Portéka színház is ellátogatott hozzánk, az évszakokról szóló meséjüket három csoportunk együtt nézte meg. Kellemes és vidám hangulatot teremtettek előadásukkal.

Aztán eljött a nagy nap, december 6. – MIKULÁS érkezett hozzánk, egy igazi és csodálatos. Mivel a mi óvodánkba csak jó gyerekek járnak, mindenkinek hozott csomagot, és minden csoportunkban egy kedves Adventi mesét olvasott fel ráadás ajándéknak. Nagyon örültünk, hogy a picik sem féltek Tőle, a kedves, öreg Télapótól, aki megígérte, hogy jövőre is ellátogat hozzánk. Persze, ha jók leszünk! De hiszen mindig azok vagyunk!!!

 

Györgyné B. Mária – tagóvoda vezető