Archívum

Tájékoztató az óvoda nyári működéséről

A Biatorbágyi Benedek Elek Óvoda tagóvodái a nyári karbantartások idején az alábbi rendben működnek: a Meserét, Pitypang és Legóvár Tagóvodák 2017. június 26. és 2017.

Májusfa döntés – Gyermekrajz kiállítás

Május utolsó vasárnapja idén többszörös izgalma hozott a biatorbágyi óvodások életébe. A családokban ez a nap, Gyermeknap lévén, amúgy is a legifjabbakról szólt, ráadásul ekkor került sor a Biatorbágyi Hagyományőrző Egyesület által kiírt rajzpályázat eredményhirdetésére is. 

VII. Ovis sport nap 2017. a Hat Lépés Egyesület szervezésében

 "Mozogjunk együtt a Fő téren, Biatorbágy szívében."

A Hat Lépés által megálmodott Ovis Sportnap a korábbi évekhez hasonlóan, immár hetedik alkalommal került megrendezésre a Fő téren a helyi óvodások számára. A korábbi évekkel ellentétben, az idei esztendőben nemcsak önerőből valósulhatott meg ez a program, hanem önkormányzati támogatási keretből is.

Űrutazó csicsergősök

 Május 4-én különleges élményben volt része a Csicsergő Óvoda középső- és nagycsoportosainak: az Utazó Planetárium Űrkalandozások c. előadását nézhették meg.

A tornatermünkbe sajnos nem fért volna be az 5 m átmérőjű és 3,5m magas planetáriumi sátor, így nagyon köszönjük, hogy a Faluház rendelkezésünkre bocsájtotta e célra a nagytermét!

Fészek? Hinta? - Fészekhinta száll a Pitypang Tagóvodában

Bár az október borongósan érkezett, a Pitypang Tagóvoda udvarán felállított és a gyermekek által birtokba vett új játszóeszköz avatóceremóniáján minden arcon mosoly ült.

Az óvodában élmény a tanulás!

Az, hogy ez mennyire igaz, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az a sok mosolygós gyermekarc, akikkel lépten-nyomon találkozhattunk  városunk utcáin. Az elmúlt néhány hét ugyanis a „Közlekedés“ jegyében telt a Biatorbágyi Benedek Elek Óvoda nagycsoportjaiban.

A Royal Pékségben jártak a Mackó csoportosok

2016. február 26-án, látogatást tettünk a pékségbe. A gyerekek nagyon várták ezt a napot. Vegyes korosztályú csoportunkból, korábbi alkalommal, csak a nagyobb gyerekeket tudtuk elvinni, de most sikerült a legkisebbeknek is örömet szereznünk.

Így Tedd Rá! - Ingyenes módszertani roadshow Biatorbágyon!

Az Így Tedd Rá! roadshow,- 3-4 órás ingyenes programsorozat, melynek alkalmával a résztvevők betekintést nyerhetnek az Így tedd rá! programba, és olyan gyakorlati tapasztalatot lehet szerezni, melyet a mindennapi munka során kamatoztatni tudnak. Játék-tánc-ének-ünnepek, mozgás- készség és képességfejlesztés!

A Meserét ovisai a Minipoliszban

 November 26-án nagy kalandra indult a Meserét Tagóvoda Nefelejcs és Margaréta csoportja. Ellátogattunk a Minipoliszba, ahol a gyerekek belekóstolhattak a „felnőttek” világába. Kipróbálhatták magukat, mint boltos, fodrász, pizza sütő, fogorvos, rendőr…

Az óvoda nyári működéséről

Tájékoztatom a Tisztelt Szülőket, hogy Biatorbágy Város Képviselő-testülete az alábbiak szerint határozza meg a Biatorbágyi Benedek Elek Óvoda 2016. évi nyári nyitvatartási rendjét: